

Hruška na červeném víně
Suroviny 2 porce
- 2 hrušky
- citron
- celá skořice
- hřebíček 2 ks
- červené víno
- cukr podle chuti
- Na ozdobu:
- kompotované višně
- lístky máty
Postup přípravy receptu
Hrušky oloupeme a dáme je do kastrůlku vcelku. zalijeme červeným vínem, tak, aby byly potopené. přidáme citronovou šťávu, cukr, koření a přiklopíme pokličkou. vaříme asi 30-40 minut, podle tvrdosti hrušek. Během vaření hrušky obracíme.
Hrušky musí být měkké, ale ne rozvařené. Před podáváním hrušku rozkrojíme. Ozdobíme kompotovanými višněmi a lístky máty.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Hruška na červeném víně
K receptu nejsou žádné komentáře.