Hruška na červeném víně

Moučníky Dezerty, zákusky, poháry Doba přípravy: asi 1 hodina 0 názorů

Moučníky Dezerty, zákusky, poháry Doba přípravy: asi 1 hodina 0 názorů

Suroviny 2 porce

2 hrušky
citron
celá skořice
hřebíček 2 ks
červené víno
cukr podle chuti
Na ozdobu:
kompotované višně
lístky máty

Postup přípravy receptu

  1. Hrušky oloupeme a dáme je do kastrůlku vcelku. zalijeme červeným vínem, tak, aby byly potopené. přidáme citronovou šťávu, cukr, koření a přiklopíme pokličkou. vaříme asi 30-40 minut, podle tvrdosti hrušek. Během vaření hrušky obracíme.

  2. Hrušky musí být měkké, ale ne rozvařené. Před podáváním hrušku rozkrojíme. Ozdobíme kompotovanými višněmi a lístky máty.

Komentáře k receptu Hruška na červeném víně

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: hrusky na cervenem vine hruska na cervenem vine hrušky na víně hruška na víně hrušky v červeném víně hruska v cervenem vine hrušky ve na víně hruška na na víně hruškana víně hrušky na na cervenem vine hruška na červeném na víně hruška s červeným vínem hruška v červeným vine hrušky ny víně hruška s červeným vínem hrušky ve víně hruska na víně recept hruška recept hrušky ve víně pošírovaná hruška v červeném víně