Pomazánka ze sleďů v rajčatové omáčce
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 204 kJ / 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,98 g |
| Tuky | 12,04 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 939 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 7,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka ze sleďů v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qqkk
Moje poznámka
Pomazánka ze sleďů v rajčatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qqkk
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 13 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 36 minutami
Fofr broskvový koláč
Martula před 59 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 1 hodinou
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 1 hodinou
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 2 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 2 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 2 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 2 hodinami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 2 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka ze sleďů,
pomazánka ze sleďů v tomatě,
pomazanka ze sledu v rajčatech,
sledi pomazanka,
rybi pomazanka ze sledu,
pomazanka z fazoli v rajčatové omáčce,
pomazánka ze sledův rajčatovéomáčce,
pomazánky ze sleďe v tomatě,
rybičková pomazánka srsjcatovou omackou,
plechovka rajčatové omáčky,
pomazanka ze slede
Suroviny:
cibule,
cibulka jarní,
máslo,
sýr smetanový,
pepř
Komentáře (1)