Telecí ossobuco na víně se žampiony

Kocmax Kuchařka:

Doba přípravy: 2 hodiny PT2H00M 2 porce Hovězí maso 0 názorů

Suroviny

2 plátky telecího ossobuca
200 g čerstvých žampionů
2 dl bílého vína
2 dl nízkotučného mléka
1 cibule
½ lžíce hladké mouky
velká hrst čerstvých špenátových listů
vývar na podlévání
sůl, pepř
400 g vařených těstovin
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou cibuli a podlijeme vínem. Dusíme, až maso změkne. Během dušení mírně podléváme podle potřeby vývarem.

  2. Maso vyjmeme a uchováme na teple. Do vývaru přidáme na plátky nakrájené žampiony a povaříme 5 minut.

  3. Ve studeném mléce rozmícháme hladkou mouku a přilijeme do vývaru. Povaříme dalších 5 minut.

  4. Přidáme nasekané špenátové listy. Znovu přivedeme k bodu varu, ale už nevaříme.

  5. Do omáčky přidáme vařené těstoviny a promícháme.

Poznámka

https://varimebeztuku.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Telecí ossobuco na víně se žampiony

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: ossobuco

Zapomněl/a jsem heslo