Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Semolinový kinder řez

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

HUSTENKA

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 6-8

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 486 kJ /
1 550 kcal
Bílkoviny63,69 g
Tuky87,60 g
Vláknina7,65 g
Cholesterol 975 mg
Sodík 432 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy122,91 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Předehřejeme troubu na 170 stupňů. Krok 2: V robotu vyšleháme vejce s cukrem do pěny, přidáme olej. Krok 3: V druhé misce smícháme mouku, prášek do pečiva a kakao. Krok 4: Po lžících přidáváme do vaječné směsi a zašleháme. Krok 5: Pečeme na plechu s pečícím papírem ve vyhřáté troubě na 170 stupňů cca 10 min. Krok 6: Po mírném zchladnutí otočíme korpus a opatrně sundáme papír. Krok 7: Vyšleháme máslo, med a vanilkový cukr, přidáme po lžících tvaroh s ricottou a mažeme na korpus. Buď polovinu korpusu namažeme, druhou přikryjeme a pak krájíme na řezy nebo rovnou krájíme na řezy a poté mažeme a spojujeme k sobě.

Zveřejněno 19. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Semolinový kinder řez

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2PV1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Semolinový kinder řez

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2PV1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
semolinový, kinder rez, semolinovy recepty cz

Suroviny:
vejce, cukr třtinový, olej, mouka semolinová, prášek do pečiva, kakao holandské, máslo, med, cukr vanilkový, tvaroh nízkotučný, sýr ricotta

Přidat fotografie receptu