Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 146 kJ / 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,94 g |
Tuky | 12,56 g |
Vláknina | 0,05 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 53,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ananasová zmrzlina DIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1w0
Moje poznámka
Ananasová zmrzlina DIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1w0
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 5 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 15 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s tvarohem
habis před 11 minutami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 26 minutami
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 49 minutami
Kefírový koláč
Wikki před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Jitka Z před 1 hodinou
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 2 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 3 hodinami
Kuře na paprice
kneblovaemma1 před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Veronika_1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
dia zmrzlina,
zmrzlina pro diabetiky,
domácí zmrzlina pro diabetiky,
zmrzlina v prášku,
zmrzlina dia,
dia zmrzlina recept,
recept na dia zmrzlinu,
ananasová dieta s recepty,
domácí zmrzlina dia,
recepty na dia zmrzlina,
diabetická zmrzlina,
domácí dia zmrzlina,
zmrzlina bez cukru,
zmrzliny pro diabetiky,
zmrzlina pro diabetiky recept,
dia domácí zmrzlina,
anasová buchta,
dia jogurt,
zmrzlina dia recept,
recepty do zmrzlinovače
Suroviny:
ananas,
pudink vanilkový,
šlehačka,
mléko,
jogurt bílý,
citronka,
sladidlo umělé
Komentáře (11)
nemôžem súhlasiť s Vašim tvrdením: "jenže pro diabetiky je diasladidlo prostě nutnost, proto je to také v DIA dietě..."
Základom modernej diabetickej diéty je racionálna strava pri ktorej diabetik pozná energetické zloženie konzumovaných potravín, resp. potravinových zložiek. A predovšetkým má informácie o obsahu sacharidov v zložkách svojej stravy.
Pokiaľ si diabetik vie započítať obsah sacharidov, pozor všetkých sacharidov, nielen cukrov v prijímanej potrave do odporúčaného denného limitu, tak potom nepotrebuje vo svojej strave používať umelé sladidlá.