Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory zapečené s tymiánem a tvarůžky

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 845 kJ /
919 kcal
Bílkoviny52,80 g
Tuky40,37 g
Vláknina19,04 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 2,32 g
Sůl5,56 g
Sacharidy78,97 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiaky olúpeme a nakrájame na tenké plátky. Paradajky a cibuľu narežeme na kolieska. Krok 2: Zmiešame všetky suroviny na potretie. Krok 3: Pekáčik vytrieme olejom a vrstvíme: ½ zemiakov, potrieme zmesou, rozložíme cibuľu, na ňu paradajky a zakryjeme zvyškom zemiakov. Opäť potrieme zmesou. Krok 4: Zakryté vložíme do rúry a pečieme na 1801C asi 30 minút. Krok 5: Potom odkryjeme, zalejeme vajíčkom rozšľahaným s mliekom a maslom. Navrch rozložíme kolieska tvarôžkov a odkryté pečieme ďalších 15 minút. Krok 6: Podávame so zeleninovým šalátom, kyslými uhorkami a pod.

Zveřejněno 30. 4. 2018

Poznámka autorky tejaja

Inšpirovala som sa v knihe Břicháč Tom.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory zapečené s tymiánem a tvarůžky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zJ87

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory zapečené s tymiánem a tvarůžky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zJ87

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
brambory s tvarůžkama, zapečené brambory s tymianem, zapecene brambory s tvaruzkama, recepty z tvarůžků, tvaruzky recept, zapečené tvarůžky dle břicháče, tvaruzky zapečené s bramborami, zapečené tvarůžky, zapečené brambory, brambory s s tvarůžkama, zapečené bramdory s tvarůžky, recepty tvaružek brambory, zapečené brambry s tvarůžky, zapečené tvarůžky s bramborem, zapecene zemiaky s tvaruzky

Suroviny:
brambory, rajče, cibule, sýr tvarůžky kulaté, olej, tymián, paprika sušená sladká, sůl, vejce, mléko, máslo

Přidat fotografie receptu