Brambory, zapečené s chřestem, bylinkami a jarní cibulkou

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Zeleninová jídla 0 názorů

Suroviny

600 g brambor
1 svazek zeleného chřestu
1 svazek jarní cibulky
3-4 snítky libečku (estragonu, petrželky)
1,5 KL hrubozrnné hořčice
olivový olej
Na zálivku :
1,5 KL olivového oleje
1 KL šťávy z citronu
3 PL másla
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě, téměř doměkka.
    Zelenému chřestu oloupeme spodní třetinu a cca 1-1,5 cm stonku odřízneme.

  2. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme na větší kousky pokrájený zelený chřest a restujeme. Přihodíme půlky uvařených brambor, osolíme a opepříme. Přisypeme pokrájenou jarní cibulku, promícháme a odstavíme.

  3. V misce smícháme změklé máslo, šťávu z citronu, nadrobno pokrájené bylinky, olej, hrubozrnnou hořčici a vmícháme do opečených brambor s chřestem a cibulkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 129 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Brambory, zapečené s chřestem, bylinkami a jarní cibulkou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo