Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 670 kJ / 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,00 g |
Tuky | 40,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z kostí a žebra se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rxDW
Moje poznámka
Vývar z kostí a žebra se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rxDW
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 1 hodinou
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 5 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 10 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka
Valis před 15 minutami
Rybí pomazánka moje
Valis před 16 minutami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 1 hodinou
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 2 hodinami
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 2 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 4 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 6 hodinami
Vynikající pizza
bigbys před 6 hodinami
Špagety à la carbonara
Bensat před 6 hodinami
Tématické fráze:
vývar z kostí,
vepřový vývar se zeleninou,
vývar z vepřových žeber,
vývar s kostí,
vývar z vepřových kostí,
vyvar z zeber,
vyvar ze žeber,
jak se vari vyvar,
polévka z vepřových žeber,
zeleninový vývar s kostí,
vývar z vepřové kosti,
silný vývar z kostí,
zeleninový vývar s libečkem,
vývar s libečkem,
veprovazebra na zelenine,
jak uvařit vývar z kostí,
recept vepřová žebra se zeleninou,
jak uvařit čistý vyvar,
jak se vaří žebra,
kolik kostí na vývar
Suroviny:
kost,
žebra,
mrkev,
petržel,
pórek,
celer řapíkatý,
sůl,
pepř,
bobkový list,
pepř celý,
libeček,
kurkuma,
hrášek mražený,
nudle polévkové,
petrželka,
pažitka
Komentáře (12)