Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 929 990 kJ / 461 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100 005,02 g |
Tuky | 5 002,11 g |
Vláknina | 10,19 g |
Cholesterol | 700,00 g |
Sodík | 1 100,02 g |
Sůl | 3 000,00 g |
Sacharidy | 4 027,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mušle a krevety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mpDG
Moje poznámka
Mušle a krevety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mpDG
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 3 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 5 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 5 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 1 hodinou
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 2 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 3 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 5 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 5 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 7 hodinami
Květákové placičky
Linova před 7 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 7 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 7 hodinami
Tématické fráze:
předvařené mušle recepty,
krevety mušle,
příprava předvařených z mušlí,
recepty mušle a krevety,
krevety a musle recept,
krevety recept,
mušle s krevetami,
predvarene musle,
mušle a krevety recept,
krevety a mušle,
mušle recepty,
velké krevety předvařene recepty,
priprava predvarenych musli,
krevety a mušlemi,
recept na musle a krevety,
krevety předvařené recept,
omáčka z krevet a mušlí,
předvařené mušle recept,
krevety a mušle recepty,
recept na krevety
Suroviny:
krevety,
müsli,
víno bílé,
vývar,
česnek,
cibule,
pažitka,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
citron
Komentáře (3)