Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 869 kJ / 1 881 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,78 g |
| Tuky | 52,49 g |
| Vláknina | 59,96 g |
| Cholesterol | 527 mg |
| Sodík | 340 mg |
| Sůl | 0,57 g |
| Sacharidy | 219,25 g |
Postup přípravy
Spojíme vaječnú zmes s paradajkami a upečieme z oboch strán 8 malých omeletiek (s priemerom cca 15 cm). Krok 3: Cuketu nakrájame na malé kocky (cca 1x1x1 cm), šampiňóny na plátky. Premiešame s prelisovaným cesnakom, oreganom a soľou a dusíme dosklovita. Potom pridáme sóju a prehrejeme. Krok 4: Omeletky naplníme zmesou a podávame. Môžeme ozdobiť kečupom alebo jogurtovou omáčkou (nemusí byť).
Zveřejněno 9. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová omeletka s cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Mg4
Moje poznámka
Rajčatová omeletka s cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Mg4
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 5 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 7 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 8 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 48 minutami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 1 hodinou
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 2 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 3 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 3 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 3 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 4 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 6 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 6 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
voda,
mléko,
rajče,
koření oregáno,
cibule,
olej,
cuketa,
žampióny,
soja,
česnek,
koření oregáno,
sůl
Komentáře (1)