After Eight dort
Suroviny pro 16
16
Nutriční hodnoty
Energie | 28 025 kJ / 6 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,78 g |
Tuky | 435,09 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 2,08 g |
Sodík | 814 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 583,09 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 9. 2018 07:56
22. 9. 2018 07:56
Shark560: Pod hlavnou fotkou pri recepte rozkliknúť"Přidat další fotografii" a postupovať podľa inštrukcií.
22. 9. 2018 07:54
22. 9. 2018 07:23
casino:
Jak sem vložím prosím foto?
Jak sem vložím prosím foto?
22. 9. 2018 01:15
Nadja:
Jj, Dooga: to má taky pohledné Četr ví, jak to ti chlapci dělají, že
A ten rozkrojený dort by mnohé osvětlil..., přijde mi té náplně moc. No, uvidím zítra
Mě zaujala náplň s After Eight (do jedné krabičky jsem se už pustil); pokud bych náplň používal častěji, tak bych čokoládky zkusil nahradit fondánem a přírodním aromatem z máty
Jj, Dooga: to má taky pohledné Četr ví, jak to ti chlapci dělají, že
A ten rozkrojený dort by mnohé osvětlil..., přijde mi té náplně moc. No, uvidím zítra
Mě zaujala náplň s After Eight (do jedné krabičky jsem se už pustil); pokud bych náplň používal častěji, tak bych čokoládky zkusil nahradit fondánem a přírodním aromatem z máty
21. 9. 2018 23:46
Shark560: "zahřejeme smetanu, vložíme čokoládky after eight ...." a co s hořkou čokoládou?
Podle mne asi také do smetany?
Dort je krásný a určitě vynikající. Nebyla by fotka rozkrojeného dortu?
casino: skoro stejný krém či poleva je tu od Doogy https://www.toprecepty.cz/recept/32811-cokoladova-...
Podle mne asi také do smetany?
Dort je krásný a určitě vynikající. Nebyla by fotka rozkrojeného dortu?
casino: skoro stejný krém či poleva je tu od Doogy https://www.toprecepty.cz/recept/32811-cokoladova-...
21. 9. 2018 22:53
Shark560: "...vymazanie všetkých mojich receptov...
A PROČ?
Není to škoda??
pro jistotu jsem si zkopíroval tady ten krém; doufám že vám to moc nevadí
A PROČ?
Není to škoda??
pro jistotu jsem si zkopíroval tady ten krém; doufám že vám to moc nevadí
21. 9. 2018 22:42
casino:
Ja mám ešte tú starú plechovú formu.Je vyššia ako tieto nové vydania,ale nevadí už som požiadal o vymazanie všetkých mojich receptov.Všetko dobré
Ja mám ešte tú starú plechovú formu.Je vyššia ako tieto nové vydania,ale nevadí už som požiadal o vymazanie všetkých mojich receptov.Všetko dobré
21. 9. 2018 22:39
Shark560:
A jak hlubokou formu jste použil?
A jak hlubokou formu jste použil?
21. 9. 2018 22:33
casino:
U mña je to ok
U mña je to ok
21. 9. 2018 22:31
Shark560:
Myslíte že při dodržení rcp je obvyklé, aby se těsto vyšplhalo až nad formu?
No, možná při "Panettone" či "Baba Au Rhum" je to dokonce žádoucí ale zde se nejedná o první ani o druhé, že
Myslíte že při dodržení rcp je obvyklé, aby se těsto vyšplhalo až nad formu?
No, možná při "Panettone" či "Baba Au Rhum" je to dokonce žádoucí ale zde se nejedná o první ani o druhé, že
21. 9. 2018 22:19
casino:
Problém je v čom ?
Problém je v čom ?
21. 9. 2018 22:11
Soudě podle foteček, Shark560: tvoří úžasné věcí, ale nikdo zatím neztratil slůůůvko obdivu
No, Shark560: patrně není členem klanu, že
Na formu 23 cm mi surovin přišlo až příliš a tomu odpovídá, vzhledem k průměru, i neobvykle vysoký dort.
***
Korpus upečen...
Nikdy jsem do šlehaných těst nedával PDP
Znáte titul "Už hořela, když jsem si do ní lehal"?
Podobně jsem si připadal, už při plnění ráfku (23 cm) těstem: bylo asi 2 cm od okraje a při pečení vyběhlo 4 cm nad formu a asi se mě leklo, protože po vychladnutí zůstalo trčet jen 2 cm NAD okrajem formy
Mně jde především o odzkoušení náplně, tak si ještě rozvážím, zda nepřipravit množství menší než jak je uvedeno v surovinách
No, Shark560: patrně není členem klanu, že
Na formu 23 cm mi surovin přišlo až příliš a tomu odpovídá, vzhledem k průměru, i neobvykle vysoký dort.
***
Korpus upečen...
Nikdy jsem do šlehaných těst nedával PDP
Znáte titul "Už hořela, když jsem si do ní lehal"?
Podobně jsem si připadal, už při plnění ráfku (23 cm) těstem: bylo asi 2 cm od okraje a při pečení vyběhlo 4 cm nad formu a asi se mě leklo, protože po vychladnutí zůstalo trčet jen 2 cm NAD okrajem formy
Mně jde především o odzkoušení náplně, tak si ještě rozvážím, zda nepřipravit množství menší než jak je uvedeno v surovinách
20. 9. 2018 09:45
Alena.Elizabeth1:
,,Neplačte prosím". Stačí zredukovat vše na polovinu a uděláme si menší dort.
Chytím kastrol vyřežu ním 20 cm otvor nebo nožom..Nebudú tři pláty ale pouze dva..atď
Děkuji Vám za komentáře a přeji Vám hezký den.
,,Neplačte prosím". Stačí zredukovat vše na polovinu a uděláme si menší dort.
Chytím kastrol vyřežu ním 20 cm otvor nebo nožom..Nebudú tři pláty ale pouze dva..atď
Děkuji Vám za komentáře a přeji Vám hezký den.
20. 9. 2018 09:18
Alena.Elizabeth1: To je sice pravda, ale jak často asi takovýhle sváteční dort připravujeme?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 6 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 16 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 3 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 5 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 7 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 8 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 9 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Aksamitník je nenáročná letnička. Poradíme, jak rostlinu pěstovat, aby bohatě kvetla
Další recepty
Tématické fráze: aftereight těsto na dorty dort afteright mentolovy dort recept čokoládky s mentolem after elizabeth dorty pavlova dort s mentolem
Suroviny: bílek, žloutek, cukr krystal, cukr vanilkový, mouka hladká, kypřící prášek, olej slunečnicový, čokoláda hořká, smetana ke šlehání
After Eight dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k46r
34 názorů