Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné paprikové kroužky

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

9. 7. 2009 20:54

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 078 kJ / 736 kcal
Bílkoviny24,99 g
Tuky66,92 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 695 mg
Sodík 799 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy7,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

9. 7. 2009 22:31

...a že bryndza a pivo sa kamarátia, nemusím pripomínať...:-p

vybusna vybusna

9. 7. 2009 22:30

kvazi...*skoro ako*, *akokeby* *pripominajuci*

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 7. 2009 22:27

magdalenko, co je to kvázi?:-O

vybusna vybusna

9. 7. 2009 22:24

magdalenka....jaaaj...bryndozva pomazanka...fakt....tak to teda musim zrealizovat...ale kedy....mam neutesenu viziu...chudnut az do konca roku....

magdalenka magdalenka

9. 7. 2009 22:17

Asi sa mi budete smiať, ale ja do papriky dávam kvázi bryndzovú pomazánku...Nie že by som bola maniak na bryndzu, ale mi chutí kombinácie bryndze a papriky a naplním tým aj paradajky...

Dooga Dooga

9. 7. 2009 22:07

No vidíš. Zase inspirace. Když by bylo pivko, šla by tam niva, nebo něco takového viď?

Bibinka Bibinka

9. 7. 2009 21:49

znám,také dělávám, ale jen ze 3 druhů sýrů, uzeninu nedávám,tak to jednou zkusím podle tebe. Máš bodíka:yes:

Dooga Dooga

9. 7. 2009 21:21

Já kupuju tu Ramu máslovou, ta ztuhne (i když ne jako máslo). Ale drží to.

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 7. 2009 21:17

No, napadlo mne to, hned, jak jsem to napsala. Přece jen, máslo více zatuhne, ale rama?:-O Aspoň ji vidím na obrázku, ta moc netuhne.:-/

Dooga Dooga

9. 7. 2009 21:14

Já myslím, že asi nic. Jen bys možná měla problém jako Vybusna. Totiž že ti to neztuhne a bude to z papriky po nakrájení vypadávat.

vybusna vybusna

9. 7. 2009 21:13

doogy...jasne...presne ako hovoris....a je to vyborne....naozaj vyborne...akurat ze ja som to mavala negustiozne...u teba to nema chyby

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 7. 2009 21:12

Doga, vypadá to moc dobře, to určitě využiju. Co by stalo, kdybych místo klasického másla dala pomazánkové k těm sýrům? :yes:

Dooga Dooga

9. 7. 2009 21:06

S tou uzenimou máš pravdu. Ale je to dobrý recept na takové to zdělání zbytků z ledničky.

Dooga Dooga

9. 7. 2009 21:04

Dělám trochu silnější plátky- cca 5mm. A dobře vychladit. Je to jednoduchý recept a na letní večeři k vínečku ....;-)

vybusna vybusna

9. 7. 2009 21:01

ja som toto skusala kedysi davno urobit a cela zufala som bola z tho, ze ta napln mi z tych koliesok vypaduvala....a tu vidim, ze ti dooga drzi uplne ukazkovo....
ja by som asi do naplne dala nejaku jemnejsiu udeninu ako mas na obrazku, ale to je detail....davam plusik

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněné papriky recepty studené kuchyně studené plněné papriky plněné papriky studené plněná paprika plněné papriky zastudena plnene papriky za studena sterilovaná zelenina recepty studená kuchyně plněné papriky plněné papriky studená kuchyně paprikové recepty studené mísy inspirace plněné papriky recept plněné studené papriky plněná paprika studená kuchyně obrázky studené kuchyně plněná paprika za studená studená plněná paprika papriky plněné zastudena inspirace pro studené mísy

Suroviny: paprika čerstvá bílá, paprika čerstvá červená, máslo, sýr tavený, vejce, salám měkký, pažitka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Plněné paprikové kroužky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oYw3