

Koprovka snadno, rychle a bez mouky
Suroviny 1 porce
- 2 naběračky poctivého domácího vývaru
- 2 lžíce čerstvého/zmrazeného sekaného kopru
- 2 lžičky láku z okurek
- 100 g sýra Cottage ve smetaně
Postup přípravy receptu
Všechny suroviny vložíme do mixéru a mixujeme cca minutu na plný výkon. Ohřejeme v mikrovlnce nebo v kastrůlku.
Poznámka od kuchařky
http://tankavari.blogerka.cz/Polevky/Koprovka-snad...
Aneb když máte hroznou chuť na koprovku a jen minutku času.. a vykouzlíte tu nejlepší polévku na světě :)
Dobrou chuť :)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Koprovka snadno, rychle a bez mouky
-
casino: Přesně tak to taky bylo :) vždyť tam i píšu, že jsem měla minutku času a chuť na koprovku. Na nic víc si to nehraje - i tak je to ale dle mého vynikající
-
Nadja: Já ho mám stále v dostatečných zásobách :) Určitě vyzkoušejte, chuť Vás mile překvapí!
-
Nadja:
No vidíte... a na mě rcp působil dojmem, že autorka otevřela lednici, pak hodila oko do mrazáku a cosi uvařila, resp umixovala, že -
No, dělat koprovku z cottage, to by mne ani ve snu nenapadlo. Ale mám ho ráda, a polévka z něj může být fajn. Ale u nás žádná rychlovka, protože sýr v lednici nikdy nevydrží a nejdříve bych musela na nákup.