Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi zapečené s kuřecím masem, smetanou a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/61oR
Moje poznámka
Gnocchi zapečené s kuřecím masem, smetanou a nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/61oR
Nejnovější recepty
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 1 hodinou
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 20 minutami
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 22 minutami
Uzený guláš
brtna před 45 minutami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 1 hodinou
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
sidonie před 3 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapečené noky s nivou,
gnocchi s nivou,
gnochi maso s nivou,
gnocchi zapečené s kuřecím mase,
zapečené gnocchi se smetanou,
zapečené noky s kuřecím masem a nivou,
gnochi s kuřecím masem a nivou,
zapečené noky s s nivou,
recept na gnocchi s kuřecím masem,
zapečené gnocchi s kuřecím masem,
kuřecí maso zapečené,
knochi maso s nivou,
zapečené gnochi,
gnochi s kuřecím a s nivou,
gnochi se smetanou a s nivou,
gnocchi zapečené s kuřecím masem a smetanou,
kuřeci a noky zapečeně na smetaně,
gnoky s kurecim masem a nivou,
noky s nivou,
noky s kuřecím a nivou
Suroviny:
olej olivový,
sůl,
smetana ke šlehání,
sýr niva,
cibule červená,
gnocchi
Komentáře (1)