Gnocchi zapečené s kuřecím masem, smetanou a nivou

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

kuřecí maso, nejlépe prsa
olivový olej
sůl
smetana ke šlehání
Niva
červená cibule
gnocchi
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na kousky, osolíme a necháme chvilku odstát. Nivu nastrouháme najemno. Cibuli nakrájíme na půlkolečka.

  2. V pánvičce rozehřejeme olej a kučecí kousky na něm ze všech stran orestujeme. Odstavíme ze sporáku.

  3. Maso vytáhneme a na zbytku tuku orestujeme cibuli.

  4. Gnocchi uvaříme podle návodu.

  5. Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme olejem, dolů dáme kuřecí maso, na to cibuli, na to uvařené gnocchi. Zalijeme smetanou ke šlehání a posypeme nastrouhanou Nivou.

  6. Přikryté dáme zapéct do trouby na cca 180. Délka zapékání záleží na troubě a na tom, jestli chceme mít smetanu tekutější nebo hustší.

Poznámka

Množství surovin záleží na každém z nás. Měla jsem 1 balení kuřecích prsou - 450 g a k tomu jsem dala 1 červenou cibuli, cca 300 g gnochi a půlku balené Nivy, asi 50 g.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Gnocchi zapečené s kuřecím masem, smetanou a nivou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: zapečené noky s nivou gnocchi s nivou gnochi maso s nivou gnocchi zapečené s kuřecím mase zapečené gnocchi se smetanou zapečené noky s kuřecím masem a nivou gnochi s kuřecím masem a nivou zapečené noky s s nivou recept na gnocchi s kuřecím masem zapečené gnocchi s kuřecím masem kuřecí maso zapečené knochi maso s nivou zapečené gnochi gnochi s kuřecím a s nivou gnochi se smetanou a s nivou gnocchi zapečené s kuřecím masem a smetanou kuřeci a noky zapečeně na smetaně gnoky s kurecim masem a nivou noky s nivou noky s kuřecím a nivou