Suroviny pro 3 porce
Orientační množství - podle vlastní chuti:
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 505 kJ / 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,70 g |
Tuky | 44,00 g |
Vláknina | 31,80 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 44,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vychladlý salát pokrájíme na nudličky a nasypeme do mísy.
Krok 2: Přidáme na plátky pokrájený řapík celeru, očištěné pokrájené jahody, vše pokapeme oslazenou citronovou šťávou a promícháme.
Krok 3: Ořechy v ruce rozbijeme na menší kusy nebo je hrubě nasekáme a přidáme do salátu.
Krok 4: Nakonec přidáme na menší kusy pokrájený Hermelín (nebo Nivu) a můžeme podávat.
Zveřejněno 1. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelínový salát (nejen) s jahodami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zOX8
Moje poznámka
Hermelínový salát (nejen) s jahodami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zOX8
Nejnovější recepty
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 3 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 3 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 minutami
Domácí rizoto
MarketaAn před 25 minutami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 1 hodinou
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 4 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 5 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 6 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
ledový salát s jahodami,
salat s jahodami
Suroviny:
salát ledový,
jahody čerstvé,
sýr hermelín,
ořechy vlašské,
celer řapíkatý,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (5)