Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dietní bylinkové karbanátky

Hodnocení receptu je 4,8 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

27. 5. 2020 07:25

Suroviny

Porce: 4+

Nutriční hodnoty

Energie2 456 kJ / 587 kcal
Bílkoviny99,50 g
Tuky21,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 250 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tyto placičky jsou zdravé zejména pro tzv. Dietu č. 4 (šetřící dieta) při nedostatečné funkci slinivky. Samozřejmě jsou též bezlepkové.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

27. 5. 2020 19:57

casino: :-D:-D:-D:yes:

casino casino

27. 5. 2020 14:23

tejaja:
No, "odborník" bude zarytě mlčet, neb o jiné než polentě kukuřičné doposud neslyšel, že :-)

tejaja tejaja

27. 5. 2020 12:52

bofinka: Eja57: Ďakujem. ;-)
casino: Takže čo poradí odborník? ;-)

bofinka

27. 5. 2020 10:54

Existuje polenta taragna - pohankova mouka celozrnna + mouka kukuricna, jemnejsi verze pohankove polenty a pak jeste polenta taragna z ciste, celozrnne, hrube mlete pohanky, coz je ta puvodni verze, starodavna kase italskych horalu.
https://obiloviny.heureka.cz/foodish-pohankova-pol...

casino casino

27. 5. 2020 10:49

No, rozdíl mezi práškovou hořčicí (Colman's) a dionskou je asi takový, jako rozdíl mezi Wasabi práškem a strouhaným křenem...:-K

Eja57 Eja57

27. 5. 2020 09:26

tejaja: pokud nahradit, tak maličko!!! dijonské

bofinka

27. 5. 2020 08:56

tejaja: Je to jen hodne jemne umlete seminko zlute korcice, ma tedy pouze jeji "stiplavou" chut.

Eja57 Eja57

27. 5. 2020 08:41

magdalenka: :-D:-D:-D drc....

Eja57 Eja57

27. 5. 2020 08:41

V surovinách pohanková mouka, v postupu obalíme v polentě....:-?
Ale jinak souhlas - hezký recept....

magdalenka magdalenka

27. 5. 2020 08:40

V surovinách je pohánková múka, v postupe polenta. Autorka sa vyjadrí?

tejaja tejaja

27. 5. 2020 08:13

Veľmi pekný recept, aj keď nepotrebujem nijakú diétu, chcela by som si recept vyskúšať. Opýtam sa ale, musí sa použiť anglická sušená horčica, alebo ju môžem nahradiť normálnou?;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, tymián čerstvý, bazalka čerstvá, koření oregáno, cibulka jarní, hořčice sušená, sůl, mouka pohanková

TopRecepty.cz

Dietní bylinkové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J3Al