Hummus z bílých fazolí, s hráškem a mátou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 25 693 kJ / 6 141 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 217,50 g |
| Tuky | 251,06 g |
| Vláknina | 266,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11,04 g |
| Sůl | 27,64 g |
| Sacharidy | 620,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hummus z bílých fazolí, s hráškem a mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v05M
Moje poznámka
Hummus z bílých fazolí, s hráškem a mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v05M
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 1 hodinou
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 2 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 5 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
[email protected] před 31 minutami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 1 hodinou
Koňakové košíčky
kvetka před 2 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 3 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 4 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 4 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
celerový hummus recept,
fazole s hráškem
Suroviny:
fazole bílé,
hrášek mražený,
tahini,
olej olivový,
sůl,
česnek,
máta čerstvá,
šťáva citronová,
římský kmín mletý,
voda,
zelenina
Komentáře (10)
https://www.devceuplotny.cz/foodblog/starobrno-pik...
Nemôžete sa tomu diviť, že sa pozastavujeme, viackrát sa tu objavili užívatelia, ktorí vykrádajú rôzne weby.
Tak isto je to zaujímavé u https://www.toprecepty.cz/recept/60082-velikonocni...
No, hummus to není...
...ale na rozdíl od různých celerových tataráků, či červenořepného carpaccia, to je chuťově podobné původní surovině, že