Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hroznové víno s jablkovo-nivovým přelivem a ořechy

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 5. 2019 11:50

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 253 kJ / 539 kcal
Bílkoviny23,27 g
Tuky34,90 g
Vláknina6,15 g
Cholesterol 29 mg
Sodík 85 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy29,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: salát z hroznového vína přeliv z hroznového vina hroznove vino s ořechy hroznové víno recepty hroznové víno recept

Suroviny: víno hroznové, jablko, sýr niva, jogurt řecký, ořechy vlašské, šťáva citronová, smetana, sůl, pepř bílý

TopRecepty.cz

Hroznové víno s jablkovo-nivovým přelivem a ořechy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZMNQ