Kuřecí plněná kapsa se sýrem na pivu

MonikaP Kuchařka: MonikaP

Doba přípravy: 1h 3 porce Drůbeží maso 0 názorů

Kuřecí plněná kapsa se syrem na černém pivu
Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

3 kuřecí prsa
10 dkg tvrdého sýru (gouda nebo eidam )
olej
sůl
pepř
2 dl černého piva (kozel)
hladká mouka + voda na zahuštění.
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa omyjeme a osušíme. Opatrně je nařízneme a do vzniklé kapsy dáme sýr pokrájený na kostičky.
    Spíchneme párátky a maso osolíme a opepříme.
    Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm osmahneme z obou stran dozlatova. Poté ho přendáme na pekáček, kde ho podlijeme pivem.
    Vložíme do trouby na cca 200 ° a pečeme po dobu zhruba 30 minut.

  2. V případě potřeby zahustíme (hladká mouka+voda, pouze trochu)

  3. Podávat můžeme s bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kuřecí plněná kapsa se sýrem na pivu

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo