Nové brambory s kaparovo hořčičným přelivem

Eja57 Kuchařka: Eja57

Doba přípravy: 20 minut 2 porce Bramborová jídla 1 názor

Suroviny

nové brambory, dle velikosti 6-8
----------
2 vejce
cca 6 PL zakysané smetany
2 PL oleje
2 PL hořčice dle chuti a zásob - použila jsem napůl dijonskou a medovou
1 vrchovatá PL nasekaných kaparů ( použila jsem velké, viz foto)
čerstvé bylinky - petrželka, pažitka, já jsem použila mátu a byla to velmi zajímavá chuť
sůl, směs pepřů z mlýnku
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Dáme vařit brambůrky (vařila jsem už rozpůlené) a vejce, vyšlo to akorát - brambory měkké a vajíčka na hranici naměkko a natvrdo....

  2. Vajíčka oloupeme, pokrájíme a dáme do misky, přidáme ostatní suroviny a zlehka promícháme.

  3. Na talířku brambory přelijeme přelivem.

Poznámka

Pochopila jsem filosofii TOPek - čím víc tím líp....Takže neřeším, jestli tu něco podobného není. Moc nám chutnalo a přidávám jako recept. Flákota jako příloha samozřejmě možná :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 46 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Nové brambory s kaparovo hořčičným přelivem

  • Lenunka Lenunka

    nám už brambory na zahradě kvetou, asi tam půjdu zašťourat, jestli tam nějaké najdu:-D

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo