Suroviny
Porce: 4 a více
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 319 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,41 g |
Tuky | 46,15 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuře buď naporcujeme na malé kousky, nebo ho vykostíme a pokrájíme (lze s úspěchem použít i kuřecí stehenní řízky).
Krok 2: Na sádle osmahneme na kousky nakrájené kuře spolu s nakrájenou cibulí. Zasypeme mletými paprikami, osolíme, podlijeme vývarem, přidáme nakrájené papriky a žampióny, dusíme doměkka a nakonec zahustíme protlakem.
Krok 3: Guláš dáme na talíř i s kousky měkkého kuřete, polijeme pálenkou, zapálíme a zhasneme plamen. Podáváme s chlebem.
Zveřejněno 19. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hořící guláš Atilla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3wV
Moje poznámka
Hořící guláš Atilla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l3wV
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák II
radbastim před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 10 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 14 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 15 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 16 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 17 hodinami
Tématické fráze:
zeleninový guláš
Suroviny:
kuře,
sádlo,
cibule,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
vývar,
paprika čerstvá zelená,
protlak rajčatový,
žampióny,
pálenka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.