Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hořící guláš Atilla

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

MamlajdaD MamlajdaD

Snadný

Suroviny

Porce: 4 a více

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 319 kJ /
554 kcal
Bílkoviny5,41 g
Tuky46,15 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuře buď naporcujeme na malé kousky, nebo ho vykostíme a pokrájíme (lze s úspěchem použít i kuřecí stehenní řízky). Krok 2: Na sádle osmahneme na kousky nakrájené kuře spolu s nakrájenou cibulí. Zasypeme mletými paprikami, osolíme, podlijeme vývarem, přidáme nakrájené papriky a žampióny, dusíme doměkka a nakonec zahustíme protlakem. Krok 3: Guláš dáme na talíř i s kousky měkkého kuřete, polijeme pálenkou, zapálíme a zhasneme plamen. Podáváme s chlebem.

Zveřejněno 19. 9. 2019

Poznámka autorky MamlajdaD

Efekt s hořícím alkoholem je zajímavý hlavně pokud guláš podáváme jako večeři návštěvě, ale je to pěkné zpestření i pro rodinu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hořící guláš Atilla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l3wV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hořící guláš Atilla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l3wV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zeleninový guláš

Suroviny:
kuře, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, vývar, paprika čerstvá zelená, protlak rajčatový, žampióny, pálenka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu