Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízky z býčích žláz

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 7. 2009 13:02

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso v této úpravě mi chutnalo o trochu více než http://www.toprecepty.cz/recept/6161-vesele-byci-k..., připadalo mi pevnější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Danca Danca

31. 5. 2011 17:54

Miluju je!!! Ale už jsem je neměla snad roky, u nás zmizely z pultů;-(. Takže dámy, jen tiše závidím s jazykem "na vestě" :-D:yes:

Bibinka Bibinka

20. 5. 2011 14:11

cathleen:toto mi nějak úplně uteklo, ovšem je to lahůůůůůdka a mám je moc ráda. Kdysi jsme si je dělali s Dr. s kterou jsem pracovala a nebo řízky z vemene, ty byly taky fajn, bývalo to normálně v řeznictví, dneska už to není vidět a ani nevím, kde bych to hledala:-(škoda a Jani tobě závidím, ale v dobrém;-)kde jsi je schrastila:-? Dávám 19.bod:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 5. 2011 13:30

Přidávám to foto;-), moc dobrééé!:-p

Nadja Nadja

5. 4. 2010 20:18

:-p Žlázy máme také rádi. Mívají je velice často v Praze na Smíchově, v řeznictví na Arbesově náměstí. Kde jsou ty časy, kdy kilo stálo 6 Kč.

thomassinno thomassinno

29. 12. 2009 21:10

Výborný receptík, děláme býčí žlázy takto leta, a nikdy nezklamaly:-K :yes: +15

peta vocilka

29. 12. 2009 21:08

lobkowiczka krčma v k.varech je ma na jidelaku se švestkama a to je rachot neznam sice recept ale maj to veeeeeeeeeeeelmi mnam:yes:www.peta.v.cz

cathleen cathleen

2. 12. 2009 18:56

Magdalenko, není třeba upravovat nijak - jsou už loupané...já je ještě, možná jen pro můj pocit, namáčím do mléka. Ale jinak je to čisťounké masíčko:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 12. 2009 16:25

Určitě není třeba magdalenko to jinak upravovat, jinak by to Cathleen napsala.;-)

spagetka spagetka

2. 12. 2009 15:54

Majdi, cathleen ti asi odpoví sama, jiná speciální úprava netřeba... je to prostě :-*:-*:-p:-p:yes::yes:

magdalenka magdalenka

2. 12. 2009 15:42

Cathleen, minulý týždeň som videla u mäsiara býčie žľazy, zaváhala som, lebo som si nebola istá úpravou. Treba ich doma ešte nejak špeciálne upravovať okrem namáčania v mlieku pred smažením? Ďakujem!

Tomas Navratil

8. 10. 2009 16:32

Zlazy se daji koupit v kazdem Makru, nebo v obchodni siti JIP (coz je takove Makro pro obyc lidi ne podnikatele).

Irena70

25. 9. 2009 21:26

byla to super dobrota:yes:

Irena70

25. 9. 2009 13:38

nikdy jsem to nedělala dnes se mi povedlo je koupit už je letím namočit do mlíka a večer zkusím udělat

nikole

11. 9. 2009 18:58

Dnaska varime byci kule a dame si do nosu mnamka...;-)

hannah

17. 8. 2009 18:04

:yes::yes::yes::-)Mňamka,nedávno jsem to dělala,a tak jak děti ohrnovali nos,tak si ještě delikatesku přidávali.horší bylo,když pak zjistily co jedli.To svítily v různých barvách..To chce bodíky,fakt dobré.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: biči žlázy byčí kule býčí žlázy cena býčí koule bejci koule bíčí žlázy recept recept na býčí koule byčí koule recept recepty býčí koule bici zlazi recept na bičí žlázy býči žlazy-recept recept bíčí žlázy byci koule recepty recept býčí koule bejčí koule recept uprava býčích koulí vocílka řeznictví řízky řeznictví vocílka

Suroviny: býčí žláza, mouka, vejce, strouhanka, pivo světlé, sůl, česnek

TopRecepty.cz

Řízky z býčích žláz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOjJ