Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zase jiná zelňačka

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

9. 10. 2019 12:41

Suroviny pro 5

5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 634 kJ / 1 347 kcal
Bílkoviny49,26 g
Tuky49,98 g
Vláknina103,01 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 5,45 g
Sůl13,10 g
Sacharidy140,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Někdy přidávám klobásu nakrájenou na kolečka a opečenou na sádle. Mám nejraději sádlo, ale kdo chce, ať používá olej.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

9. 10. 2019 14:01

Eja57: jednoduché - mám ho moc ráda a dávám ho dle možnosti kam je to jen trochu možné :-) no a do polévek určitě se hodí :-* Hezký den :-K

Eja57 Eja57

9. 10. 2019 13:15

MÁM ráda řapíkatý celer a to velmi....Tady jsem ho málem přehlédla. Do těch echt českých chutí - kysané zelí, houby, uzený bůček, atd. jsem úplně automaticky předpokládala bulvový celer...a ejhle. Autorka je zárukou výborného receptu, ale přece jen se ptám. Jak Tě napadl do téhle polévky řapík celeru????:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Další recepty

Tématické fráze: zelňačka recepty

Suroviny: zelí kysané, cibule, bůček uzený, mrkev, celer, celer, houby čerstvé, česnek, sádlo, lámanky pohankové, paprika sušená sladká, kmín celý, pepř, sůl, chilli, vývar zeleninový, nať celerová

TopRecepty.cz

Zase jiná zelňačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j3zv