Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 176 kJ / 998 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,10 g |
| Tuky | 85,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 186 mg |
| Sodík | 1,69 g |
| Sůl | 3,67 g |
| Sacharidy | 6,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na masovém mlýnku pomeleme salám (nebo zmražený nastrouháme na jemné slzičce)
Krok 2: Smísíme (ušleháme) se sýrem, "máslem" a naředíme majonézou.
Zveřejněno 4. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka "Uheráček"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9jz
Moje poznámka
Pomazánka "Uheráček"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R9jz
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 10 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 10 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 12 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 49 minutami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 56 minutami
Řepánky
Jitkazmecka před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 1 hodinou
Jablkový křen
cookamater před 1 hodinou
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 12 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 12 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 14 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 14 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z poličanu,
pomazanka z kremesniku,
recept na pomazanku z herkules,
pomazánka z uheráku,
pomazánka s poličanu,
uherska pomazanka original,
salám křemešník recepty,
originál turistická pomazánka,
norma na turistickou pomazánku,
pomazánka z uheraku s redktvickama,
pikantní pomazánka z poličanu,
pomazánka z křemešník,
pena z herkulese ze salámu
Suroviny:
salám,
sýr tavený,
mascarpone,
majonéza
Komentáře (19)
Taky je ten "uherák" v názvu v uvozovkách... Ale toho pravého by mi bylo do pomazánky/pěny skoro líto...
A doporučila bych nechat v ledničce aspoň pŕes noc,chutě se propojí a je to mňam
mika59:
...vzpomenete si ještě, zda jste dodržela poměr surovin, či zda a o kolik víc jste dala salámu?