Mleté řízky s Romadurem (tvarůžky)

recepty73 Kuchař: recepty73

3 porce Mleté maso 0 názorů

Suroviny

300 g mletého masa mix nebo z plece
100 g Romaduru nebo tvarůžků
1 malá cibule
sůl - opatrně!
pepř mletý
3 lžíce smetany ke šlehání nebo na vaření
polohrubá mouka
rozšlehané vejce
strouhanka
sádlo nebo olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso dáme do mísy, na velkých slzách struhadla přistrouháme Romadur nebo tvarůžky, přidáme smetanu, velmi jemně pokrájenou malou cibuli, opepříme a osolíme. Vše dobře propracujeme a v mokrých rukách tvoříme placičky, které obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.

  2. Smažíme v pánvi s rozehřátým tukem z obou stran dozlatova.

  3. Podáváme s bramborovou přílohou dle chuti nebo čerstvým chlebem a sklenicí chlazeného piva. Výborné jsou i vychladlé.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 807 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Mleté řízky s Romadurem (tvarůžky)

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: mleté maso s romadurem mleté maso a tvaruzky

Zapomněl/a jsem heslo