Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,02 g |
Tuky | 46,10 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 1,15 g |
Postup přípravy
Ciabattu můžeme upéct, ale klidně použijeme koupenou. Rozřízneme uprostřed a naplníme. Nejprve potřeme spodní část majonézou (množství, kolik má kdo rád), podle chuti zakápneme srirachou nebo chilli olejem (kdo nemá rád, nemusí dát). Krok 3: Na majonézu položíme list salátu, trošku nakládané zeleniny (asi na 2 sousta, nabereme 1 vidličku), na to položíme plátky okurek, flank steaku a cibulky. Přiklopíme vrchní části a podáváme (nebo můžeme udělat malé občerstvení).
Zveřejněno 18. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ciabatta s flank steakem à la roastbeef
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X4mV
Moje poznámka
Ciabatta s flank steakem à la roastbeef
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X4mV
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 5 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 13 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 17 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
drutek73 před 27 minutami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 1 hodinou
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 3 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 6 hodinami
Loštická cibulačka
Sahula před 14 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 15 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
ciabatta,
majonéza,
salát římský,
ředkev,
okurky sterilované,
cibulka jarní
Komentáře (5)