Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 964 kJ / 1 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,33 g |
Tuky | 23,67 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 341 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 164,17 g |
Postup přípravy
Zakryjeme a vaříme na středním plameni asi 15 minut, dokud nebudou těstoviny al dente, tzv. na skus. Vypneme plamen a necháme ještě 10 minut dojít. Servírujeme s bazalkou a případně sýrem.
Zveřejněno 27. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3Bz
Moje poznámka
Špagety z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K3Bz
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 2 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 5 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 4 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 5 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 6 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 6 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 7 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 7 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 8 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 9 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
rajče,
těstoviny špagety,
vývar,
koření na špagety,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (6)
Když čtu ŠPAGETY, tak se mi vybaví autentická italská kuchyně, která je daleko střídmější než česko-italské hybridy
Toto tady už od pohledu vypadá spíše na maso se špagetami a někteří bychom k tomu ulamovali ciabattu
Co mě ale dostalo, je ten postup...
Pokud tady bude něco al dente, pak to bude asi to maso
Recept uvádí konzervu rajčat určité značky už ochucenou a tím trochu postrádá smysl....ne každý poběží do Lidlu...
Vaření těstovin s omáčkou all in one je teď zřejmě hit, Mika tady má taky podobné recepty....
Já jen moc nechápu, asi nemám tak velký kastrol/hlubokou pánev, jak tam vložím SUCHÉ špagety vcelku....teď jsem to šla poměřit a fakt bych je musela zlomit...ale to je detail....
No, pominu-li, že se mi z postupu nedělá dobře,