Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

24. 6. 2020 17:16

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 420 kJ / 1 056 kcal
Bílkoviny152,09 g
Tuky23,20 g
Vláknina28,30 g
Cholesterol 816 mg
Sodík 1,48 g
Sůl3,60 g
Sacharidy49,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

@.jarda11

24. 6. 2020 22:59

mika59: když to budete dělat naopak jak tady píšete tak játra budou syrové
nejdřív se musí udělat játra až poté maso

mika59 mika59

24. 6. 2020 22:50

zizala: No já bych to udělala naopak, nejdříve nudličky a játra až před koncem. Ty musí zůstat šťavnatá. Takhle dělám i zabijačkový guláš..maso do měkka a nakonec játra. Ale zase proti gustu??

@.jarda11

24. 6. 2020 22:46

zizala: to je uplně normální tohle mám takle odskoušeno takle se to fakt dělá
kde jako vidíte problém ??

zizala zizala (moderátorka)

24. 6. 2020 22:44

Hm, játra osolená a trápená 45 minut budou jako podešev. Já nevím, ale mám dojem, že tento autor si z nás dělá legraci a zkouší, co mu projde.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, játra vepřová, žampiony sterilované, paprika sterilovaná, pórek, cibule, sůl, pepř, omáčka sojová, olej

TopRecepty.cz

Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D3Vk