Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 945 kJ / 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,38 g |
Tuky | 1,81 g |
Vláknina | 15,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mražené ovoce vložíme do nádoby. Jahody překrojíme na půl, limetky a citron na půl kolečka, vše vložíme do nádoby i s natrhanými lístky máty. Zalijeme vodou a řádně promícháme, nakonec přidáme led.
Množství surovin je do 5,5 l nádoby.
Množství surovin je do 5,5 l nádoby.
Zveřejněno 2. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osvěžující letní limonáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3q6
Moje poznámka
Osvěžující letní limonáda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3q6
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 10 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 4 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 12 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 13 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 15 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 16 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 17 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 17 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 17 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 17 hodinami
Suroviny:
jahody čerstvé,
limetka,
citron,
ovoce lesní,
máta,
voda
Komentáře (1)