Borůvkový závin podle německé Omy
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 11 763 kJ / 2 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,46 g |
Tuky | 143,94 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 573 mg |
Sodík | 589 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 299,55 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2023 16:31
recept se mi líbí a moc hezky závin vypadá, o chuti není opochyb
18. 7. 2020 10:35
magdalenka:
18. 7. 2020 10:27
poznáme tú "výzdobu" s vidličkou určite mnohí...https://www.toprecepty.cz/recept/15663-dynovy-kola...
18. 7. 2020 09:41
Angel 666: moc pěkně to vypadá já mám v šuplíku z voskovaného papíru vystříhané hvězdičky a kytičky, když cukruji nebo kakauji moučník tak to používám...stejný princip...ale na tom talířku by mne to nenapadlo
18. 7. 2020 09:28
Eja57: Jj, máš pravdu. Já jsem si toho nějak nevšimla . Schválně jsem koukala a já už to tady taky několikrát použila na foto, třeba u tvarohových smaženek mám lžičku naopak vycukrovanou ...
18. 7. 2020 09:24
Angel 666: v podobných - vpravo...vidllička....
18. 7. 2020 09:23
Eja57: Ani nevím, že sem Colombo65 něco podobného nebo stejného dával . Poprvé jsem se s tím setkala na své svatbě, před 36 lety, kdy jsme měli takto ozdobené talířky s moučníkem . Když přijde návštěva, tak se snažím, aby to "nějak vypadalo"
18. 7. 2020 09:21
bystrouska, Eja: ano, okraje jsem nařezala a spletla uprostřed dohromady. Do receptu jsem to nepsala, myslím, že to není důležité, každý, ať si to udělá podle svého...V německém receptu bylo jen zamotat do závinu, takže to spletení už je jen moje iniciativa pro oko návštěvy
18. 7. 2020 08:00
bystrouska: máš dobré oko ale možná spíš naříznuté těsto aby odcházela pára z náplně
18. 7. 2020 07:17
Závin vypadá hezky a nejspíš je i dobrý . Podle fotky mi připadá, že závin není stočený, ale z krajů těsta jsou nařezané pásky a překládané přes sebe , nebo se mýlím
18. 7. 2020 06:19
MamlajdaD: okoukáno od Colombo65 ??? ale je to hezké...
17. 7. 2020 23:12
Pěkný nápad s tou vidličkou! Zdravím!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 44 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 5 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 58 minutami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 59 minutami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 7 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravujete pudinkový krém a potřebujete pudink bez škraloupu? Poradíme tři způsoby, jak získat hladký povrch
Blbouny s povidly podle Josefa Maršálka: Kynuté těsto bude nadýchané díky omládku, při vaření oceníte trik s pečicím papírem
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Další recepty
Suroviny: těsto listové, mléko, pudink vanilkový, cukr krupice, krupice dětská, tvaroh polotučný, cukr vanilkový, vejce, borůvky, vejce
Borůvkový závin podle německé Omy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3kA
12 názorů