Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 517 kJ / 841 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,01 g |
| Tuky | 39,50 g |
| Vláknina | 18,40 g |
| Cholesterol | 113 mg |
| Sodík | 851 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 83,04 g |
Postup přípravy
Listy mangoldu narežeme na menšie časti (veľkosť sústa). Krok 2: Maslo rozpustíme a nakrájané stonky mangoldu na ňom cca 3 min restujeme. Krok 3: Pridáme narezané listy, osolíme, okoreníme a restujeme asi 3 minúty, kým trocha nezavädnú. Krok 4: Pridáme kyslú smotanu, premiešame a krátko prehrejeme. Krok 5: Na masle krátko opražíme strúhanku. Krok 6: Mangold rozdelíme na taniere a posypeme opraženou strúhankou. Ihneď podávame.
Zveřejněno 30. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mangold se strouhankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGGm
Moje poznámka
Mangold se strouhankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGGm
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 6 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 8 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 9 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
Kajkajak před 29 minutami
Banánové vafle
Hajecna Katka před 2 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
L.Komrska před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Guláš staré rančerky
ErikaU před 2 hodinami
Mazanec pro Irenku
RadunkaD před 2 hodinami
České housky-rohlíky
RadunkaD před 2 hodinami
Jablečná buchta s čokoládovou polevou
snezurka před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
ZoeRumpikova před 4 hodinami
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
tara23 před 6 hodinami
Suroviny:
mangold,
máslo,
smetana,
pepř bílý mletý,
sůl,
máslo,
strouhanka
Komentáře (4)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0