Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 187 kJ / 45 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 3,20 g |
| Vláknina | 0,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sardinky necháme odkapat, nakrájíme nadrobno a dáme do hlubší misky. Přidáme na malé kostičky nakrájenou okurku, nadrobno nakrájenou cibulku, sůl a obě hořčice. Promícháme a podáváme na chlebu či jiném pečivu dle gusta. (Pro lepší chuť můžeme nechat chvíli v chladu před konzumací odležet).
Zveřejněno 5. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Snadná sardinková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8QQm
Moje poznámka
Snadná sardinková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8QQm
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 7 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 21 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:57:18
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:05:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 21 minutami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 23 minutami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 24 minutami
Cibulová polévka
AndreaRinger před 1 hodinou
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 1 hodinou
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 1 hodinou
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
poirotka před 1 hodinou
Mrkvový salát
poirotka před 1 hodinou
Vepřová pečeně po frankfurtsku
poirotka před 1 hodinou
Jehněčí kotletky v marinádě
[email protected] před 2 hodinami
Suroviny:
okurky sterilované,
cibulka jarní,
hořčice kremžská,
hořčice hrubozrnná,
sůl mořská
Komentáře (1)