Čínská ostrá sladkokyselá polévka se zastřeným vejcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 723 kJ / 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,59 g |
Tuky | 10,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínská ostrá sladkokyselá polévka se zastřeným vejcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7A6
Moje poznámka
Čínská ostrá sladkokyselá polévka se zastřeným vejcem (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7A6
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 9 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 10 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 11 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 13 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 15 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 15 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 15 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 15 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 16 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 17 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 17 hodinami
Suroviny:
vývar kuřecí,
cibulka lahůdková,
mrkev strouhaná,
chilli paprika čerstvá,
žampióny,
prsa kuřecí,
psyllium,
ocet rýžový,
omáčka worcesterová,
olej slunečnicový,
vejce,
ocet
Komentáře (24)
Forma receptů je zde daná, kdo chce být součástí komunity, koukne, jak na to a přizpůsobí se. - To je vše a vše je mimo recept, nepatří k němu. Chcete-li, můžete si založit diskuzi a povídat si tam.
Nevím co vám na názvech receptů přijde nesmyslné. "Čínská sladkokyselá pálivá polévka (Dělená strava podle LK - zvířata)" jsou tam potřebný informace - Co to je, kam se to řadí a zařazení mezi rostlinnou a živočišnou skupinu) to je naprosto normální název, chcete třeba aby tam byl název "Pálivá polívka po čínsku"? I normálního člověka když potkáte na ulici a čte si nějaký článek, tak proč si čte třeba zrovna téma, o které by normálně ani okem nezavadil?
Protože ho zaujal název a když vás zaujme název, má autor z poloviny vyhráno.
No ohledně toho kvanta receptů které tu autor/ka přidává, tak pokud nemá tolik času přidávat recepty postupně například každý den jeden, tak prostě jen vynahrazuje dny, kdy na to čas nebyl. (Vím že to není nejlepší příklad, ale třeba vemte si, že milujete ježdění na kole, každý den si uděláte krátký výlet na 10 kilometrů, ale třeba 2 dny na to mít čas nebudete a bude vás to hodně mrzet, vy by jste si to nevynahradil/la a neudělala si větší výlet? Já osobně tedy ano.)
A pokud vím tak ty "kecy" o totáči či jiné politické straně tu zakázané či omezené nejsou, takže hold your horses, ok
1. Nepíši že někoho urážíte, jen že poučujete.
2. Chápu že moderátoři tu odvádí kus práce, ale to že tady ve dvou slovech použitá majuskula (velké písmeno) není po gramatické ani češtinářské stránce špatně a nedá se počítat jako chyba, to je asi tak všechno co vám k tomu řeknu.
3. Otázku "proč zrovna v těchto dvou slovech jsou použita velká písmena" neházejte na mou osobu, nevidím autorovi/ce do hlavy, takže nevím jaký byl důvod aby to tak bylo napsáno, jen hádám a uvažuji nad tím proč by to tak může být...
Ano - obtěžuje mne, že nerespektujete nic - nesmyslné názvy receptů znemožňují obvyklé funkce webu - k čemukoli se přiřadí recepty úplně mimo jen díky závorce v názvu....A obtěžuje mne otevřít TOPky a vypadne na mne dalších X receptů od jednoho autora a nic jiného...
A věřím, že nejenom mne....
A ty kecy o totáči si nechte laskavě od cesty....
1. Nikomu se kvůli pravopisu neposmívám (a ani bych si to nedovolila, není to můj styl) - kde něco ode mě takového vidíte?
2. Tyhle LK recepty bych docela ráda i neopravovala, nicméně je to tu naše práce - dát všechny nové recepty do pokud možno stejné formy, tzn. i bez chyb. A k tomu se váže i další bod.
3. Tací, co si recept špatně přečtou... Stejně byste to mohl/a říct u kteréhokoliv jiného receptu, že je v něm něco, co se dá splést a rozhlídněte se - vidíte někde v textech receptů jejich části psané hůlkovým písmem?
A jestli chcete někomu opravovat texty které napsal, tak jste se měla vyučit pedagogickou školu a jít otravovat děti do škol, které to potřebují více, než slušní lidé co si tu jen chtějí přidávat svoje recepty. Když už chcete někoho poučovat, tak by jste se zrovna mohla učit ze svého rčení co máte napsané pod jménem a k tomu vám jedno hezké moudro přidám - Než začneš soudit chyby jiných lidí, pohlédni na stopy svých vlastních mokasín.