Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka na červeném víně s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

12. 9. 2020 10:18

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 591 kJ / 2 292 kcal
Bílkoviny230,09 g
Tuky88,51 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 505 mg
Sodík 1,38 g
Sůl3,20 g
Sacharidy41,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do bramborové kaše v závěru zašlehám pokrájené lístky čerstvé bazalky. Výrazně to zlepší chuť jídla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

taddy1 taddy1

12. 9. 2020 11:56

Eja57: Ono to vzniklo nevinně. Nikdo nekoupil brambory, špatně jsme se domluvili, tak první pomoc - rýže a ono to klaplo s velkým úspěchem. <3

Eja57 Eja57

12. 9. 2020 10:47

taddy1: věřím Ti:-* a máš určitě pravdu:yes:

taddy1 taddy1

12. 9. 2020 10:37

Eja57: Také jsem je s rýží podávala včera prvně, nevěřila jsem tomu, ale bylo to moc dobré i v té kombinaci. Proto jsem zde rýži jako možnou přílohu uvedla. Někdy trošku experimentu a odklonění od běžných zvyklostí asi neuškodí. Ovšem je to na každé kuchařce, jak se rozhodne. :-)

Eja57 Eja57

12. 9. 2020 10:29

Moc hezky popsaný recept:yes: i když je jich tu víc, tak moc pěkné....
( Tedy ale s rýží líčka....barbarství...jako na fotce jedině s kaší...:-*)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: líčka hovězí, sůl, pepř mletý, mouka hladká, olej, špek, cibule, mrkev, petržel, celer, česnek, tymián, rozmarýn, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, citron, víno červené, vývar hovězí, máslo, cukr

TopRecepty.cz

Hovězí líčka na červeném víně s bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7PEA