Amur pečený na másle s medvědím česnekem
Tuto nejjednodušší a nejběžnější úpravu rybího masa zvládne i začátečník. Maso amura má tu velkou výhodou, že má méně drobných kostí, než-li např. kapr. Proto je amur v naší kuchyni tak oblíbený.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Amur pečený na másle s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z75v
Moje poznámka
Amur pečený na másle s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z75v
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 17 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 20 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 17 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 1 hodinou
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 2 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 2 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 3 hodinami
Suroviny:
amur,
citron,
kmín drcený,
česnek mědvědí,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
máslo
Komentáře (6)
Děkuji za recept. Věřím, že se k této rybě v budoucnu ještě vrátím, je to velmi jemné a lahodné rybí maso.