Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Amur pečený na másle s medvědím česnekem

Tuto nejjednodušší a nejběžnější úpravu rybího masa zvládne i začátečník. Maso amura má tu velkou výhodou, že má méně drobných kostí, než-li např. kapr. Proto je amur v naší kuchyni tak oblíbený.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min bez doby odležení

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava, bez doby odležení)

28. 9. 2020 15:16

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaromira18 Jaromira18

19. 6. 2023 08:00

LiZatKo: Moc děkuji, jsem ráda, že vám amur chutnal.:-K:-K:-K

LiZatKo

18. 6. 2023 15:08

Jednoduchý, přesto velmi dobrý recept. Amur na másle všem moc chutnal, jako přílohu jsme měli šťouchané brambory s libečkem.
Děkuji za recept. Věřím, že se k této rybě v budoucnu ještě vrátím, je to velmi jemné a lahodné rybí maso. <3

Jaromira18 Jaromira18

29. 9. 2020 08:46

MamlajdaD: Moc děkuji, ryba měřila 92 cm a moc jsme si pochutnali.:-K:-K:-K

MamlajdaD MamlajdaD

28. 9. 2020 18:04

Pěkný recept! :yes::-K:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: amur, citron, kmín drcený, česnek mědvědí, česnek, sůl, pepř mletý, máslo, máslo

TopRecepty.cz

Amur pečený na másle s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z75v