Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Frgále z domácí pekárny

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 10. 2020 19:47

Suroviny

Porce: 4 ks o Ø cca 30cm

Nutriční hodnoty

Energie13 653 kJ / 3 263 kcal
Bílkoviny71,99 g
Tuky124,25 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 759 mg
Sodík 145 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy455,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MamlajdaD MamlajdaD

2. 10. 2020 16:08

casino: Dík za odpověď, váš recept, který doporučujete je zajímavý, ještě se k němu vrátím. ;-):-D Zaujalo mne to rozmrazování v mikrovlnce, i když MW už prakticky nepoužívám. Ale jak píšete, může se to hodit, když je fofr...
Pekárnu mám, co bych si já, pravák s pochroumanou pravou rukou bez ní počala! :-O Za placiky za pánbiky za ní. ;-):-8 No malá množství i kynutého těsta dělám ručním hnětačem. Kde jsou ty časy, když jsem si myslela, že si na kynuté těsto "musím sáhnout", tj., že nejlpší je zadělávat rukama! :-8 Dík a zdravím! :-K:-K:-K

MamlajdaD MamlajdaD

2. 10. 2020 15:23

pavelk: Děkuji za odpověď! :-K Určitě brzy udělám. <3;-)

pavelk pavelk

2. 10. 2020 14:22

MamlajdaD: I u nás se frgále dávají zamrazit. a to buď vcelku, nebo na dílky ve folii, nebo alobalu. Po vyjmutí z mrazáku, jsou za chvilku rozmrazené a na chuti to neubere .:-):-)

casino casino

2. 10. 2020 12:57

MamlajdaD:
Něgdo jiný:-K
Běžně zmražuji :yes:
Obvykle po jednotlivých porcích (paní casinová nesnáší povidla) Většinou už balené, či vakuované předem zmrazené :yes:
Pokud si vzpomenu zavčas, nechám rozmrazit v lednici, či volně v kuchyni:yes:
Když je fofr, tak v MW a vlažné jsou OK...
...akorát posypka není chrumkavá ;-(
***
Pekárnu nemám
Používám krystalový cukr
No, vlastně peču něco úúúplně jiného, že;-)
https://www.labuznik.cz/recept/kynute-testo-na-buc...

MamlajdaD MamlajdaD

2. 10. 2020 12:29

pavelk: Mám jen malý dotaz. Asi jste je (frgály) nezkoušel zamrazit, že? Já bych si je ráda udělala, ale jsem sama a tolik bych toho nestihla sníst. Potřebovala bych vědět, jestli jdou zamrazit a jak. A také jak rozmrazovat. Možná by to šlo tak, že by se zamrazily jednotlivě (nebo po půlkách) na talíři či tácu, a pak teprve zabalily. A rozmrazovat pak pomalu v ledničce? Poradíte? Nebo i někdo jiný? Děkuji! :-K:-K:-K

zdenka.s zdenka.s

1. 10. 2020 21:06

pavelk : já ale zkouším jen ty , které mají ode mě :yes: nad nápisem "recept se mi líbí ". :-)

pavelk pavelk

1. 10. 2020 20:48

zdenka.s: Já si na palečky nepotrpím. Jsem rád, když mé recepty někdo vyzkouší.:-)

zdenka.s zdenka.s

1. 10. 2020 20:40

Nejde mi přidat palec , bohužel , jinak už by byl bodík .

pavelk pavelk

1. 10. 2020 20:09

Jaromira18: Vyzkoušejte a i Vy je budete mít na svém stole.:-*

pavelk pavelk

1. 10. 2020 20:08

danila: Děkuji za hodnocení, ale můžu i říct, že frgále jsou velice chutné.:-*.

Jaromira18 Jaromira18

1. 10. 2020 20:02

:yes::yes: To je nádhera, škoda že nejsou na mém stole.:-K:-K:-K

danila

1. 10. 2020 19:53

Vyzerajú úžasne!:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, droždí, mléko, máslo, žloutek, šťáva citronová, sůl, vejce

TopRecepty.cz

Frgále z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vGOV