Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 099 kJ / 2 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,11 g |
Tuky | 125,67 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 233,20 g |
Postup přípravy
Těstoviny zavaříme do vařící vody a za občasného promíchání uvaříme do měkka. Pak je ocedíme a propláchneme studenou vodou. Krok 2: Do těstovin přidáme nakrájené maso, sůl, pepř, přidáme část tuku a mléka, směs promícháme a dáme do pekáče vymaštěného sádlem a vysypaného strouhanou houskou. Krok 3: Flíčky vložíme do rozehřáté trouby, zapečeme, zalijeme vejci rozmíchanými ve zbývajícím mléce a pečeme, až se vejce v pokrmu srazí a povrch se zbarví dozlatova.
Zveřejněno 5. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené flíčky s uzeným bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L3XW
Moje poznámka
Zapečené flíčky s uzeným bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L3XW
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 13 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 16 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 17 minutami
Lehký cottage salát
Fitulka před 24 minutami
Bublanina II
dejvi01 před 33 minutami
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 34 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 1 hodinou
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 2 hodinami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 2 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 15 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 16 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 16 hodinami
Suroviny:
bůček bez kosti,
těstoviny,
vejce,
sůl,
pepř,
mléko,
sádlo,
strouhanka
Komentáře (1)