Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 099 kJ / 2 414 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,11 g |
| Tuky | 125,67 g |
| Vláknina | 8,70 g |
| Cholesterol | 653 mg |
| Sodík | 375 mg |
| Sůl | 0,77 g |
| Sacharidy | 233,20 g |
Postup přípravy
Těstoviny zavaříme do vařící vody a za občasného promíchání uvaříme do měkka. Pak je ocedíme a propláchneme studenou vodou. Krok 2: Do těstovin přidáme nakrájené maso, sůl, pepř, přidáme část tuku a mléka, směs promícháme a dáme do pekáče vymaštěného sádlem a vysypaného strouhanou houskou. Krok 3: Flíčky vložíme do rozehřáté trouby, zapečeme, zalijeme vejci rozmíchanými ve zbývajícím mléce a pečeme, až se vejce v pokrmu srazí a povrch se zbarví dozlatova.
Zveřejněno 5. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené flíčky s uzeným bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L3XW
Moje poznámka
Zapečené flíčky s uzeným bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L3XW
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 9 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 10 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 12 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 42 minutami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 1 hodinou
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 2 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mapa56 před 2 hodinami
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Geressha před 2 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
Kajkajak před 2 hodinami
Banánové vafle
Hajecna Katka před 4 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
L.Komrska před 4 hodinami
Suroviny:
bůček bez kosti,
těstoviny,
vejce,
sůl,
pepř,
mléko,
sádlo,
strouhanka
Komentáře (1)