Vepřový řetízek na zelenině

Suroviny

250 g vepřového řetízku
hrst zeleniny do polévky
1/4 zeleninové červené a žluté papriky
1 malá cibule
1/2 lžičky provensálského koření
1/2 lžičky sójové omáčky
1 lžíce sádla (oleje)
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Řetízek nakrájíme na malé kousky, vložíme do rozpáleného tuku a zprudka opečeme. Posolíme, opepříme a zamícháme.

  2. Na maso dáme na kousky pokrájené papriky, cibuli nadrobno nakrájenou, hrst polévkové zeleniny, posypeme provensálským kořením, nalijeme sójovou omáčku a přikryté dusíme do měkka.

  3. Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s rýží.

Komentáře k receptu Vepřový řetízek na zelenině

K receptu nejsou žádné komentáře.