

Vepřový řetízek na zelenině
Suroviny
- 250 g vepřového řetízku
- hrst zeleniny do polévky
- 1/4 zeleninové červené a žluté papriky
- 1 malá cibule
- 1/2 lžičky provensálského koření
- 1/2 lžičky sójové omáčky
- 1 lžíce sádla (oleje)
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
Řetízek nakrájíme na malé kousky, vložíme do rozpáleného tuku a zprudka opečeme. Posolíme, opepříme a zamícháme.
Na maso dáme na kousky pokrájené papriky, cibuli nadrobno nakrájenou, hrst polévkové zeleniny, posypeme provensálským kořením, nalijeme sójovou omáčku a přikryté dusíme do měkka.
Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s rýží.
Poznámka od kuchařky
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřový řetízek na zelenině
K receptu nejsou žádné komentáře.