Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 853 kJ / 921 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,59 g |
| Tuky | 35,86 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 487 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 21,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na tuku osmažíme cibule dohněda, potom vložíme maso nakrájené na kostky, přidáme papriku a protlak, restujeme dále a podle potřeby podlijeme vodou.
Osolíme, opepříme, přidáme kmín, česnek, majoránku a dusíme maso do změknutí. Krok 2: Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, přidáme restované žampiony a necháme provařit.
Žampiony nakrájíme na plátky a na troše oleje na vedlejší pánvi restujeme.
Na závěr přidáme do omáčky. Krok 3: Podáváme s houskovým knedlíkem, těstovinami nebo rýží.
Osolíme, opepříme, přidáme kmín, česnek, majoránku a dusíme maso do změknutí. Krok 2: Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, přidáme restované žampiony a necháme provařit.
Žampiony nakrájíme na plátky a na troše oleje na vedlejší pánvi restujeme.
Na závěr přidáme do omáčky. Krok 3: Podáváme s houskovým knedlíkem, těstovinami nebo rýží.
Zveřejněno 14. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapucínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnE4
Moje poznámka
Kapucínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnE4
Nejnovější recepty
Špízy z mletého masa s nivou
Přidáno před 4 hodinami
Gnocchi zapečené s dýní hokaido a parmazánem
Přidáno před 5 hodinami
Žampionový krém
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 8 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 51 minutami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 1 hodinou
Pudinková buchta
magdalenka před 3 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 3 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 4 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 4 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 4 hodinami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 5 hodinami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 5 hodinami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 6 hodinami
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
žampióny,
olej,
paprika sušená sladká,
protlak,
kmín celý,
česnek,
majoránka,
mouka hladká,
pepř mletý
Komentáře (6)