Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slané preclíky

Preclíky se zlatavou kůrkou a jemnou střídkou si upečete podle našeho receptu. Postup neošiďte o koupel preclíků ve vroucí vodě. Dodá preclíkům trvanlivost. Posypka ze směsi máku a solí pak přidá tu správnou chuť.

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba kynutí

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba kynutí )

18. 2. 2008 23:52

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 381 kJ / 1 525 kcal
Bílkoviny43,59 g
Tuky47,24 g
Vláknina10,60 g
Cholesterol 114 mg
Sodík 535 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy226,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marta Marta

22. 7. 2009 16:58

jé, ty jsou pěkné :yes:

Gabina

22. 7. 2009 10:55

Hanko, jak chutnalo?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: preclíky recept recept na preclíky preclíky těsto na preclíky recept preclíky preclík preclíky bez kynutí preclík recept preclíky z kynuteho testa recepty na preclíky preclíky v čokoládě recepty preclíky nejlepší preclíky kynuté preclíky preclíky s mákem recept nekynuté preclíky jak udělat precliky sladke preclíky preclíky recepty slané preclíčky

Suroviny: mouka hladká, tuk, žloutek, droždí, sůl, kvásek, mléko, mák, sůl

TopRecepty.cz

Slané preclíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5VA