Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý játrový sýr (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

19. 1. 2021 17:05

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota7 043 kJ / 1 683 kcal
Bílkoviny170,15 g
Tuky79,78 g
Vláknina10,90 g
Cholesterol2 922 mg
Sodík3 114 mg
Sůl7,95 g
Sacharidy65,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirováno internetem. Sama jsem nevěděla, jak to dopadne. Dobré to bylo. Nákyp zůstal pod alobalem šťavnatý, krásně se oddělil od papíru a držel pěkně tvar. Možná by stálo za pokus rozmixovat vše úplně najemno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

casino

19. 1. 2021 19:49

yanull:
Sardelky do paštik přidává i M.J.Sandtnerová...
...no a já taky, že:-D
Někdy, když pastu mám, tak přidám i do sekané:yes:
V malém přidaném množství je to takové UMAMI ;-)

yanull

19. 1. 2021 18:17

Neumím si představit chuť jater se sardelovou pastou, ale třeba někomu přijde vhod.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra vepřová, sýr hermelín, sýr mozzarella, vejce, cibule, česnek, majoránka, koření do mletého masa, sůl, pepř mletý, pasta sardelová

TopRecepty.cz

Rychlý játrový sýr (Dělená strava podle LK - Zvířata)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rzOp