Spicy Butter Enzo
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 7 813 kJ / 1 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,25 g |
Tuky | 205,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Příprava filtrované kávy ve french pressu:
1. 15 g zrnkové kávy nejprve nahrubo umeleme a nasypeme do french pressu.
2. Zalijeme 250 ml vody o teplotě 95°C a cca 20 sekund mícháme.
3. Kávu necháme louhovat 3 minuty, zamícháme a necháme minutu usadit sedlinu.
4. Poté píst stlačíme dolů, ale netlačíme na něj, abychom kávu neznečistili.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2021 16:04
15. 2. 2021 16:02
15. 2. 2021 15:59
15. 2. 2021 15:58
Zkopírován text včetně fotografií https://babinet.cz/clanek-27518-zahrejte-se-v-zime...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 1 hodinou
Křupavé brambory
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 5 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 20 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší špenát
simei uvařila před 33 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 34 minutami
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 1 hodinou
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 1 hodinou
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 2 hodinami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 2 hodinami
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 3 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak má vypadat správně propečený steak? Řekneme si, jak se jednotlivé varianty liší
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Další recepty
Suroviny: káva, sirup cukrový, ořech muškátový, máslo, máslo, cukr třtinový, skořice, koření nové koření, zázvor mletý, koření hřebíček, sůl
Spicy Butter Enzo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZP3R
4 názory