Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Jemná vajíčková pomazánka

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

8. 5. 2021 09:21

Suroviny

Porce: 4+

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 686 kJ / 1 359 kcal
Bílkoviny36,16 g
Tuky131,84 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 520 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy6,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

8. 5. 2021 15:35

Eja57: :-K:-K:-K

Eja57 Eja57 (moderátorka)

8. 5. 2021 15:33

Lenka Škulinová: proč se omlouvas:-K dobre to bude určitě

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

8. 5. 2021 15:08

casino: Kam? Od mé babičky :)

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

8. 5. 2021 15:08

Eja57: Nechtěla jsem lučinu, protože jsem tuto pomazánku dělal pro kamarádku, která chtěla pevný základ, lučina ho neudělá, máslo ano, je sice potom velmi jemná, ale má tuhou konzistenci. Ale děkuji za komentář a omlouvám se, zda to někomu nevyhovuje.

Eja57 Eja57 (moderátorka)

8. 5. 2021 15:04

casino: no my máme asi stejnou představu - nasekaný bílek v homogenním základu....ale proč ne takto? Dovedu si představit, že to funguje....
( A to já pomazanky s máslem vůbec ne, jako základ Lučinu apod.)

casino casino

8. 5. 2021 14:14

No, fakt by mě interesovalo kam autorka chodí na ty převratné (či spíše převrácené) postupy ;-)

Eja57 Eja57 (moderátorka)

8. 5. 2021 11:08

Lenka Škulinová: :yes: kdo umí umí:-K

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

8. 5. 2021 11:00

Eja57: Když zamícháš bílky jako první, tak ty žloutky pak nedělají hrudky, bílky to máslo ujemní, že už pak zůstane v té jemné konzistenci při pomalém přidávání žloutků :-K

Eja57 Eja57 (moderátorka)

8. 5. 2021 10:31

Leni, já bych to asi udělala naopak - žloutky do másla a ve finále lehce vmichat ty bilky....ma to nějaký důvod proč takto?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, hořčice plnotučná, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Jemná vajíčková pomazánka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vPL8