Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,65 g |
Tuky | 10,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 579 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Prsa omyjeme, osušíme a každé rozkrojíme na dvě menší. Každé osolíme, opepříme a jemně posypeme kořením na kuře. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka.
Krok 2: Do remosky rozdrobíme bujonovou kostku, přidáme maso (není třeba olej), přidáme tymiánové snítky a vodu. Necháme v remosce dusit do poloměkka. Přidáme nakrájený pórek a necháme maso dojít, aby uvnitř bylo zcela bílé. Podávala jsem s bramborovou kaší.
Zveřejněno 29. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsíčka s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XyQm
Moje poznámka
Kuřecí prsíčka s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XyQm
Nejnovější recepty
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 16 minutami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 3 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 15 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s kukuřicí a rajčaty
Walderama08 před 1 hodinou
Krůtí prsa v jogurtu
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Fitulka před 4 hodinami
Fazolkový salát
Vlasta159 před 9 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 17 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 17 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 19 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 20 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 21 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
pórek,
koření na kuře,
voda,
tymián,
sůl mořská,
pepř čtyř barev
Komentáře (1)