Rybí dortíky
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 435 kJ / 1 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,08 g |
Tuky | 101,82 g |
Vláknina | 23,29 g |
Cholesterol | 733 mg |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 98,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tyto placicky jsou velmi popularni v Atlantickych provinciich. Recept mam od me snachy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 11. 2021 00:31
casino: také jsem Y kostičky překrajovala, ale přesto tam nějaké zbyly, i když menší - o to horší. A uvařením kostičky nezmizí, to by se musely vařit a uležet v octovém nálevu.
22. 11. 2021 19:13
hazel: Stáňo, děkuji za odpověď, a nevadí, já mám nejčastěji kapra, tedy se spoustou Y kostiček. Takže z něj asi karbanátek nebude. Budu muset koupit tresku či něco podobného.
22. 11. 2021 18:22
Nadja: Nadja, bohuzel zadny figl neznam. Ja kupuji pstruha a jine ryby a to jiz uplne bez kosti. Je to morsky pstruh co jsem pouzila. Ale muze se pouzit jaka koliv ryba. Ja si myslim ,ze musi u Vas take ryby tak prodavat. Ja osobne toto miluji delam to casto. Lituji ,ze nemohu poradit.
22. 11. 2021 16:56
Stáňo, máš nějaký fígl na rybí kostičky? Zvláště pstruh jich má hodně.
Chtěla jsem už několikrát udělat karbanátky, ale mám strach z kostí, že zůstanou v karbanátku. Kdysi jsem kupovala ve Frionoru rybí karbanátky s česnekem a byly famózní, mohli jsme je mít i několikrát týdně.
Chtěla jsem už několikrát udělat karbanátky, ale mám strach z kostí, že zůstanou v karbanátku. Kdysi jsem kupovala ve Frionoru rybí karbanátky s česnekem a byly famózní, mohli jsme je mít i několikrát týdně.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 23 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Právě bylo uvařeno:
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 minutami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 8 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 11 minutami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 2 hodinami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 3 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 5 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 5 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Suroviny: brambory, cibule, celer, petrželka, kopr, paprika sušená uzená, vejce, sůl, pepř, pstruh, máslo
Rybí dortíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DpZY
4 názory