Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 435 kJ / 1 777 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,08 g |
Tuky | 101,82 g |
Vláknina | 23,29 g |
Cholesterol | 733 mg |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 98,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve vetsi mise zamichame dohromady rozmackane brambory, cibuli, celer petrzel, kopr, (jestli davame) uzenou papriku. Primichame vajicko, pepr, a sul, pridame rozsekanou rybu a promichame.
Krok 2: Rukama utvorime placicky asi o velikosti 8 cm a o tlousce 2,5 cm. Jestlize mame cas, muzeme je asi na 20 minut dat do lednicky, aby trochu ztuhly.
Krok 3: Rozehrejeme panev s olejem a rybi placicky smazime z obou stran dohromady asi 7-9 minut,
podavame teple s tatarskou omackou.
podavame teple s tatarskou omackou.
Zveřejněno 20. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí dortíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DpZY
Moje poznámka
Rybí dortíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DpZY
Nejnovější recepty
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 3 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 5 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 6 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 8 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 8 hodinami
Meruňkový koláč
Přidáno 24. 6. 2025 17:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dopékané řízky
jakub@V před 23 minutami
Bramborová kaše - dokonalá
jakub@V před 25 minutami
Palačinky s džemem
jakub@V před 27 minutami
Koprová omáčka
Sahula před 1 hodinou
Loupáčky z domácí pekárny
romanakross před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Hana1234 před 3 hodinami
Moje vaječná tlačenka
Slavista62 před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
TH před 3 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Delticka před 3 hodinami
Zapečené palačinky se špenátem
LuciLucie před 6 hodinami
Suroviny:
brambory,
cibule,
celer,
petrželka,
kopr,
paprika sušená uzená,
vejce,
sůl,
pepř,
pstruh,
máslo
Komentáře (5)
Chtěla jsem už několikrát udělat karbanátky, ale mám strach z kostí, že zůstanou v karbanátku. Kdysi jsem kupovala ve Frionoru rybí karbanátky s česnekem a byly famózní, mohli jsme je mít i několikrát týdně.