Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Margot buchta s kefírem

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava)

23. 11. 2021 17:27

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Nutriční hodnoty

Energie25 218 kJ / 6 027 kcal
Bílkoviny91,06 g
Tuky343,62 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 987 mg
Sodík 4,77 g
Sůl1,57 g
Sacharidy636,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Buchta je dost sladká, kdo nemá rád hodně sladké buchty, tak si určitě cukru uberte. :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucienne94

25. 11. 2022 12:41

Katerina.R: Moc děkuji za komentář a jsem ráda, že vám buchta chutnala. U nás je velmi oblíbená a peču ji celkem často :-D

Katerina.R

24. 11. 2022 23:00

<3;-)Lucinko,dnes upečeno,přidala jsem navíc ještě jednu šlehačku a musím říct,že buchta je úúúúúžasná<3<3,všichni si přidali nášup a mohli se přímo ,,užrat":-OVelké díky za skvělý a rychlý recept !!:-):-K;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cukr krupice, vejce, mouka polohrubá, soda jedlá, mléko kefírové, olej, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, tyčinky

TopRecepty.cz

Margot buchta s kefírem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vg29