Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablkový koláč

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

8. 12. 2021 09:55

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie27 797 kJ / 6 644 kcal
Bílkoviny163,42 g
Tuky180,97 g
Vláknina46,00 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 690 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy1 067,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám z knihy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

14. 5. 2023 17:43

Jeannette: ďakujem veľmi pekne. :-K

Jeannette Jeannette

14. 5. 2023 08:53

Vynikající!!

tejaja tejaja

8. 12. 2021 21:00

zdenka.s: :-K Díky, tie orechy sú super nápad, nabudúce ich pridám tiež. ;-) A ďakujem za peknú fotku. ;-)

zdenka.s zdenka.s

8. 12. 2021 20:07

Chutná nám moc, žádná dusivka ,už ta vůně ,která se linula domem při pečení :yes:
Přidala jsem hrst mletých ořechů a polila cik cak polevou , rychlý a fakt dobrý koláč :-K:-K

tejaja tejaja

8. 12. 2021 19:22

zdenka.s: Ďakujem.:-K Ak by ste piekli koláčik, dajte vedieť, ako chutil. ;-):-K

zdenka.s zdenka.s

8. 12. 2021 16:56

tejaja : takhle reagují lidičky , kterým jde o ty druhé ( myslím úpravu názvu ) a ne o zviditelnění se ,jak tu dost často čtu "neustoupím a neustoupím " :no:
Děkuji ,hezké dny

zdenka.s zdenka.s

8. 12. 2021 12:42

Recept mi padl do oka hned po přidání ,líbil se mi ,ale právě že jsem si nebyla jistá ,jakou má mít koláč po upečení konzistenci (ani zvětšená fotka nepomohla ), odložila jsem :-8
Teď už vím a hned jdu péct :-K

tejaja tejaja

8. 12. 2021 12:11

Alzbetina Prk.: Súhlasím, ja som len dodržala názov, aký bol uvedený v knihe. Ale nemám problém to zmeniť, keďže neuvádzam presný názov knihy.;-)

Alzbetina Prk.

8. 12. 2021 11:29

Myslím, že tady u té jablkové buchty je název brownies hodně zavádějící. Brownies je přece úplně jiný druh pečení

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, vejce, mléko, prášek do pečiva, skořice, cukr vanilkový, jablko

TopRecepty.cz

Jablkový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/opKA