Suroviny pro 12 porcí
Vzhledem k pracnosti s krájením se vyplatí část zamrazit.
12porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 472 kJ / 3 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 274,79 g |
Tuky | 254,29 g |
Vláknina | 35,96 g |
Cholesterol | 870 mg |
Sodík | 10,04 g |
Sůl | 24,10 g |
Sacharidy | 120,50 g |
Postup přípravy
Abeceda polévek - recepty na každý den
Zveřejněno 9. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ruský boršč z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9m5
Moje poznámka
Ruský boršč z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9m5
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 15 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 18 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 19 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 2 minutami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 7 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 9 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 9 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 10 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 12 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 12 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 12 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
maso uzené,
kost hovězí morková,
voda,
slanina uzená,
cibule,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
bobkový list,
mrkev,
celer,
řepa červená,
brambory,
zelí,
smetana na vaření,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
cukr,
mouka hladká,
šťáva citronová,
libeček,
smetana kysaná
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.