Ruský boršč z papiňáku
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Vzhledem k pracnosti s krájením se vyplatí část zamrazit.
Nutriční hodnoty
Energie | 16 472 kJ / 3 937 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 274,79 g |
Tuky | 254,29 g |
Vláknina | 35,96 g |
Cholesterol | 870 mg |
Sodík | 10,04 g |
Sůl | 24,10 g |
Sacharidy | 120,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokrm je nazýván polévkou. Ale jde o velmi vydatné jídlo, které nás zasytí na dlouhé hodiny.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 5 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 15 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 3 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 4 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 6 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 7 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 8 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, maso vepřové, maso uzené, kost hovězí morková, voda, slanina uzená, cibule, pepř, koření nové koření, sůl, bobkový list, mrkev, celer, řepa červená, brambory, zelí, smetana na vaření, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, cukr, mouka hladká, šťáva citronová, libeček, smetana kysaná
Ruský boršč z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9m5
0 názorů