Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 476 kJ / 3 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
Tuky | 148,87 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 309 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 566,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce, cukr a olej šleháme do husté pěny.
Krok 2: Přidáme mléko a rum a ještě vyšleháme.
Krok 3: Pak vmícháme mouku s perníkovým práškem.
Krok 4: Těsto nalejeme na předem vymazaný a vysypaný plech.
Pečeme při 180 st. cca 35-40 minut. Krok 5: Vychladlý korpus potřeme marmeládou. Navrch dáme šlehačku a posypeme drcenými sušenkami LOTUS.
Pečeme při 180 st. cca 35-40 minut. Krok 5: Vychladlý korpus potřeme marmeládou. Navrch dáme šlehačku a posypeme drcenými sušenkami LOTUS.
Zveřejněno 11. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31R2p
Moje poznámka
Perníkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31R2p
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 11 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 14 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 22 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 2 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 3 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 4 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 5 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 5 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 8 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 8 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
olej,
mléko,
prášek do perníku,
vejce,
rum,
marmeláda,
šlehačka,
sušenky
Komentáře (3)