Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 476 kJ / 3 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,86 g |
Tuky | 148,87 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 309 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 566,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce, cukr a olej šleháme do husté pěny.
Krok 2: Přidáme mléko a rum a ještě vyšleháme.
Krok 3: Pak vmícháme mouku s perníkovým práškem.
Krok 4: Těsto nalejeme na předem vymazaný a vysypaný plech.
Pečeme při 180 st. cca 35-40 minut. Krok 5: Vychladlý korpus potřeme marmeládou. Navrch dáme šlehačku a posypeme drcenými sušenkami LOTUS.
Pečeme při 180 st. cca 35-40 minut. Krok 5: Vychladlý korpus potřeme marmeládou. Navrch dáme šlehačku a posypeme drcenými sušenkami LOTUS.
Zveřejněno 11. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31R2p
Moje poznámka
Perníkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31R2p
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 2 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 2 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 3 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 34 minutami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 2 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 2 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 4 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 15 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 17 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 17 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 18 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 19 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 19 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
olej,
mléko,
prášek do perníku,
vejce,
rum,
marmeláda,
šlehačka,
sušenky
Komentáře (3)